Kippenbouten/ -vleugels voor de BBQ

Standaard

Ingrediënten:

  • 4 Kippenbouten/ -vleugels
  • 3 el paprikapoeder
  • 2 el kerriepoeder
  • 1 knoflookteen (geperst)
  • 2 el appelstroop
  • 3 el olijfolie
  • 2 el gember
  • 1 el chilipoeder.

Bereidingswijze:
Meng de olijfolie met alle ingrediënten. Marineer de bouten/ vleugels met het mengsel.
TIP! Als je de kip voorgaart in de  oven, hoeven ze niet zo lang op BBQ: 60 minuten 200 graden voor grote bouten en vleugels, 30 minuten voor kleine vleugeltjes.

Advertenties

»

  1. Pingback: Zoutarme hoofdgerechten « Zoutloos eten

  2. Pingback: Zelf friet maken « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s