Luxe Amuse: Zalmtaartje met appeltjes en creme fraiche.

Standaard

Ingrediënten:

  • 2 brede zalmfilets (vierkante vorm)
  • 1/2 bekertje creme fraiche
  • 1 (zoete) appel
  • 1 tl citroensap
  • Peper
  • Bieslook
  • 4 sneetjes natriumarm witbrood.

Bereidingswijze:
Snijd de zalmfilets horizontaal doormidden, zodat je 4 platte filets hebt. Rooster de sneetjes brood. Snijd de apel in kleine blokjes en meng dit met de citroensap door de creme fraiche.
Snijd een rondje uit het brood, besmeer deze met het appelmengsel en snijd de zalm in hetzelfde rondje en leg deze bovenop. (Handig met een kookring).
Decoreer het hapje met een beetje peper en bieslook.

 

Advertisements

»

  1. Pingback: Favoriete 3 gangen menu’s (1) « Zoutloos eten

  2. Pingback: Zoutarme voorgerechten « Zoutloos eten

  3. Pingback: Natriumarme recepten Kerst « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s