Aside

Aantal personen: 3-4 
Bereidingstijd: 2,5 uur

Ingrediënten:

  • Rijst
  • 600 gram rundvlees
  • 2 uien
  • 1 grote paprika
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl cayennepeper
  • 2 el bloem
  • 2 el tomatenpuree
  • Zure room (naar smaak toevoegen)

Bereidingswijze:

Snijd het rundvlees in dobbelsteentjes. Bak dit in de hete boter rondom bruin. Voeg de fijngesneden ui en paprika toe en laat deze even meebakken. Voeg de kruiden, de bloem, de tomatenpuree toe en meng alles goed. Giet net zoveel water bij het mengsel totdat het vlees net onder staat. Breng het geheel aan de kook en laat het vlees in 2 uur zachtjes gaar stoven.
Tenslotte de rijst koken en bij de goulash serveren.
Eventueel een lepel zure room erbij doen.

natriumarm dieet, zoutarme recepten, zoutloos eten

Zoutarme Goulash met rijst

Advertenties

Eén reactie »

  1. Pingback: Zoutarme hoofdgerechten « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s