Luxe hoofdgerecht: Varkenshaas in sinaasappelroomsaus

Standaard

Ingrediënten:

  • 400 g varkenshaas
  • Peper
  • Bakboter
  • 1 bolletje gember
  • 2 el gembersiroop
  • 200 ml sinaasappelsap
  • 200 ml slagroom
  • 400 g sugar snaps.

Bereidingswijze:

Bestrooi de varkenshaas met peper. Bak het vlees in de hete boter in ca. 10 minuten gaar. Kook de peultjes. Haal het vlees uit de pan het houd het warm in aluminiumfolie. Snijd het bolletje gember in stukjes en doe deze samen met de gembersiroop en het sinaasappelsap bij het braadvet in de pan. Laat het warm worden en voeg dan al roerende de slagroom toe. Snijd het vlees in schuine plakjes en leg die op een bord. Leg er de sugar snaps bij en giet er de saus over.

Lekker met aardappels.

Advertenties

»

  1. Pingback: Zoutarme hoofdgerechten « Zoutloos eten

  2. Pingback: Natriumarme recepten Kerst « Zoutloos eten

  3. Pingback: Heerlijke tip: Aardappeltjes met rozemarijn en thijm uit de oven! « Zoutloos eten

  4. Pingback: Recept uiencompote « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s