Aside

Aantal personen:
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten: 

  • Macaroni (volkoren)
  • 1 ui
  • 2 knoflooktenen
  • Ongezouten bakboter
  • 400 g (runder-) gehakt
  • 400 g sliced tomatoes
  • 3 blikjes tomatenpuree (68g)
  • Scheutje rode wijn
  • Halve el chilipeper
  • Snufje witte peper
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 theelepel suiker (voor salade zie recept)

Bereidingswijze:

De macaroni koken (zie verpakking).
1 gesnipperde ui en 2 knoflooktenen fruiten in ongezouten margarine. 400 gr rundergehakt meebakken. Blik sliced tomatoes en 3 blikjes tomatenpuree toevoegen en laten koken. Scheutje rode wijn, snufje witte peper, halve eetlepel chilipeper, 1 eetlepel paprikapoeder en een theelepel suiker toevoegen.

Lekker met een salade mistro: veldsla, ui, tomaten, komkommer en een dressing van olijfolie met Balsamico-azijn!

.
Kijk ook eens bij RAGU BOLOGNESE!
.

Zoutarme Macaroni Bolognese

Advertenties

Eén reactie »

  1. Pingback: Zoutarme hoofdgerechten « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s