Frisse mango salade met scampi’s

Standaard
Voor 4 borden salade:
  • 16 gamba’s
  • 3 lente-ui
  • Rucola en Veldsla
  • 1 rode paprika
  • 1 avocado
  • 1 knoflookteen
  • Mango-dressing
  • 1 rode peper
  • Olijfolie.

Snijd de lente-ui, avocado en de paprika in stukken. Pers de knoflook uit en snijd de ui en peper in stukken.
Smoor de paprika, ui, peper en knoflook 5 minuten in de olie en bak de gamba’s roze. Bak als laatst de lente-ui mee (bewaar een beetje groene lente-ui voor de garnering).
Maak de borden op met rucola en doe hierover het geheel met de gamba’s, paprika en ui. Schenk er mango-dressing over heen en garneer met het restje van de lente-ui en de avocado.

Advertisements

»

  1. Pingback: Favoriete 3 gangen menu’s (3) « Zoutloos eten

  2. Pingback: Zoutarme voorgerechten « Zoutloos eten

  3. Pingback: Lentekriebels | Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s