Pannekoeken

Standaard

Voor 5 pannenkoeken:

  • 250 gram bloem
  • 450 dl. halfvolle melk
  • 3 eieren en bakboter.

Mix de eieren en de melk en voeg al tijdens het mixen de bloem toe.
Smelt de boter in de pan en schep een deel van het beslag in de pan. Laat de pannenkoeken op halfvol vuur garen en draai ze bijtijds om.
Lekker met chocoladepasta, jam, stroop, poedersuiker, of stukjes appel, kaneel & basterdsuiker!

Tip: ook lekker om vanille-suiker in het beslag te doen.

Advertenties

Eén reactie »

  1. Pingback: Hapjes en tussendoortjes « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s