Gewokte scampi’s met paksoi

Standaard

Ingrediënten:

  • 250g mihoen (glasmie)
  • Paksoi 600g
  • 600g gepelde gamba’s (ongekookt)
  • 2 knoflooktenen
  • Koriander
  • Kaneel
  • Rode peper
  • Chilipeper
  • Pannekoekenstroop
  • Kerrie- en paprikapoeder
  • 2 el olijfolie.

Pers de knoflook en fruit deze in  2el olijfolie. Bak de scampi’s roze en voeg de paksoi en de peper (fijngesneden) toe. Voeg de kruiden toe en een eetlepel van de stroop. Kook de mihoen 2 minuten, giet deze af en voeg deze toe in de wokpan en je gerecht is klaar.

LET WEL: In mosselen, scampi’s en garnalen zit van nature al zout omdat ze uit zoutwater komen. Deze moet je dus niet te veel of te vaak eten!


Advertisements

Eén reactie »

  1. Pingback: Zoutarme hoofdgerechten « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s