Zoutarme Paëlla

Standaard

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:

  • Risotto-rijst
  • 3 el. olijfolie
  • 1 knoflookteen
  • 1 rode peper
  • Erwtjes
  • 1 rode paprika
  • Kerrie
  • Koriander
  • 1 tl. suiker 
  • 1 rode ui
  • 1 gewone ui
  • Gemengde zeevruchten (gamba’s, koolvis, rivierkreeftjes, inktvisringen).

Bereidingswijze:

Kook de risotto volgens de verpakking en giet deze af. Fruit de geperste knoflook en de gesneden uien in de olijfolie in een wokpan. Voeg de fijngesneden peper, paprika en erwten toe en bak vervolgens de gemengde zeevruchten mee. Op smaak brengen met kerrie, koriander en een tl. suiker. Roer de risottorijst er doorheen en je gerecht is klaar.

LET WEL: In mosselen, scampi’s en garnalen zit van nature al zout omdat ze uit zoutwater komen. Deze moet je dus niet te veel of te vaak eten! 

Advertenties

Eén reactie »

  1. Pingback: Zoutarme hoofdgerechten « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s