Tongfilet met spaghetti

Standaard

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 35 minuten

Ingrediënten:

  • 1blik tomaten in sap
  • 50 g worteltjes (in kleine blokjes)
  • 1 ui, 1 rode paprika (in stukjes)
  • 1 knoflookteen (geperst)
  • 3 laurierblaadjes
  • 1 el kerrie- en gemberpoeder
  • 2 el pannekoekenstroop
  • 4 á 6 slibtongen gefileerd
  • 200g spaghetti.

Bereidingswijze:

Verhit wat olie en boter in de pan. Bak vervolgens de wortel, ui, paprika en knoflook in de pan, totdat de ui glazig wordt. Voeg de laurierblaadjes, tomatensap, de stroop en de kruiden toe. Al roerend aan de kook brengen en ongeveer 5 minuten laten pruttelen (af en toe roerend).
Breng de tong met peper op smaak en leg ze op de saus in de pan. Sluit de pan af met een passende deksel. Laat de tong in 10 minuten op een laag pitje gaar worden. Kook de spaghetti volgens de verpakking.
Advertenties

Eén reactie »

  1. Pingback: Zoutarme hoofdgerechten « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s