Duitse biefstuk, zoutarm

Standaard

Voor 4 hamburgers:

  • 400 gram gehakte biefstuk (tartaar)
  • 2 uien
  • 1 eierdooier
  • 2 el paprikapoeder en 2 el fijngesneden peterselie
  • Versgemalen peper

Snipper de uien. Meng de helft van de uitjes met de eierdooier, paprikapoeder, peterselie en royaal vers gemalen peper door de gehakte biefstuk. Vorm er 4 biefstukjes van en rol de zijkanten van de burgers nog door de rest van de uitjes.
Bak ze 5 minuten op de barbecue.


.

Zoutlooseten.nl voor een natriumarm dieet
– zoutarm dieet

Advertisements

Eén reactie »

  1. Pingback: Zoutarme hoofdgerechten « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s