Kabeljauwspiesjes met tomatendillesaus

Standaard

Benodigdheden: Satéprikkers

Ingrediënten:

  • 500 g kabeljauwfilet, in stukken van 3 cm
  • 2 el olijfolie
  • 4 el fijngehakte dille
  • Cherrytomaten
  • 250 g zure room
  • 1 geperste knoflookteen
  • 1 tl citroensap
  • 1 tl suiker
  • Versgemalen peper

Bereidingswijze:
Meng de kabeljauw met olijfolie, peper en 2 el dille.
Prik de kabeljauw met de tomaten om en om aan de prikkers.
Leg de spiezen 15 minuten op de barbecue (of 15 minuten in de oven, 180 graden).
Saus: Vermeng de zure room met 2 el dille, de knoflook, citroensap, peper en suiker.
.

Zoutlooseten.nl voor een natriumarm dieet
– zoutarm dieet

Advertisements

Eén reactie »

  1. Pingback: Zoutarme hoofdgerechten « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s