Zalmmoot met honing en appel

Standaard

Voor 4 zalmmoten:

  • 2 grote appels
  • 0,5 dl wijnazijn
  • 0,5 dl olijfolie
  • 8 blaadjes munt
  • Snufje kaneel
  • 75 g boter
  • Versgemalen peper

Bereidingswijze:
Marineer de zalm in een sausje van olijfolie, honing, wijnazijn en peper.
De appels in plakjes snijden, bestuiven met kaneel en instrijken met honing.
Leg op ieder stukje aluminiumfolie een paar plakjes appel en daarbovenop de zalm met saus. Leg daarbovenop nog een klein klontje boter en pak het geheel goed in.
Laat ongeveer 15 minuten gaar stoven op de barbecue.  Op je bord nog een beetje besprenkelen met citroensap.
.

Zoutlooseten.nl voor een natriumarm dieet
– zoutarm dieet

Advertenties

Eén reactie »

  1. Pingback: Zoutarme hoofdgerechten « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s