Carpaccio-salade zonder zout

Standaard

Ingrediënten:

  • 400gr ossenhaas (of 6 porties carpaccio);
  • 100gr pijnboompitten;
  • 200gr gemengde sla;
  • 50gr verse basilicum;
  • 4el balsamico-azijn;
  • 4el olijfolie;
  • 4tl marolijn (kruiden);
  • versgemalen peper;
  • eventueel 50gr Emmentalerkaas (geraspt)
Advertisements

Eén reactie »

  1. Pingback: Natriumarme recepten Kerst « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s