Recept uiencompote zonder zout

Standaard

“Uiencompote bij je vlees is een super-vervanger voor jus!”

Haasbiefstuk

Ingrediënten:

  • 100 gr ongezouten margarine
  • 300 gr rode uien
  • 75 gr appelstroop
  • 1 dl balsamicoazijn
  • 75 gr rozijnen

Bereidingswijze:

Bak in een braad- of steelpan in 50 gram ongezouten boter op laag vuur in ca. 30 min. de uienringen, tot ze karameliseren. Roer de appelstroop, balsamicoazijn en rozijnen erbij en kook alles zachtjes tot een jamachtige substantie. Zet de compote tot gebruik in de koeling.

Recepten met uiencompote:

Kerst, Recepten, Natriumarm, Uiencompote, Feestdagen, Kerst, Recepten, Natriumarm, Uiencompote, Feestdagen

Advertenties

»

  1. Pingback: Kruiden « Zoutloos eten

  2. Pingback: Luxe hoofdgerecht: Gelakte eendenborst uit de oven « Zoutloos eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s