Heerlijke tip: Aardappeltjes met rozemarijn en thijm uit de oven!

Standaard

Vind je aardappels saai zonder zout? Dit is echt mijn lievelingsrecept voor de lekkerste aardappels!

Zelf koop ik altijd krieltjes, maar je kunt ook “gewone” aardappelen (kruimig) in kleine blokken snijden.

Was de aardappels, maar laat ze in de schil.
Leg ze in een ovenschaal met 3 knoflooktenen, 3 rozemarijn-takjes en 3 thijm-takjes.
Je kunt er ook nog cherry-tomaatjes bij leggen.
Besprenkel het geheel met olijfolie (ongeveer 8 eetlepels, mag best royaal). Truffel-olie is nog lekkerder!

Zet de ovenschaal 60 minuten in de oven op 200 graden.

TIP: Lekker met braadkip uit de oven of varkenshaas!

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s