Nieuw: Var­kens­haas ‘en croû­te’

Standaard

Bereidingstijd: 35 minutenNatriumarm dieet varkenshaas recept
Aantal personen:
4

Ingrediënten:

natriumarm dieet recepten zoutloos eten Nnatriumarm dieet recepten zoutloos eten Nnatriumarm dieet recepten zoutloos eten natriumarm dieet recepten zoutloos eten
Bereidingswijze:

Klap het dunne uiteinde van de varkenshaasjes dubbel zodat deze overal even dik zijn. Zet vast met een cocktailprikker. Bestrooi met de vleeskruiden en de peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de varkenshaasjes in 3 min. aan beide kanten bruin. Laat ca. 10 min. afkoelen. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Pureer ondertussen de champignons, knoflook, kruidenmix voor paddenstoelgerechten en peper in de keukenmachine. Verhit de olie in een koekenpan en bak de puree ca. 8 min. op middelhoog vuur, tot het vocht verdampt is.
Rol het bladerdeeg uit met een deegroller (twee bladerdeegplakken aan elkaar). Verdeel de champignonpuree erover. Leg de varkenshaasjes elk op een plak bladerdeeg. Bestrijk de randen van het deeg met ei. Rol de varkenshaasjes in het bladerdeeg en vouw de uiteinden hiervan dicht. Bedek een bakplaat met bakpapier. Leg de varkenshaasjes ‘en croûte’ met de naad naar beneden erop en bestrijk ze met ei.
Bak ze in de oven in 25 min. goudbruin. Laat 5 min. rusten buiten de oven en snijd in plakken.

Lekker met rode kool en aardappel(-puree)!
natriumarm dieet recepten zoutloos eten natriumarm dieet recepten zoutloos eten Nnatriumarm dieet recepten zoutloos eten natriumarm dieet recepten zoutloos eten

>> Klik hier voor alle zoutarme hoofdgerechten

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s