Brusselse wafels zonder zout

Standaard

Ingrediënten: Brusselse wafel zonder zout

  • 3 eierdooiers
  • 6 eiwitten
  • 85 gram boter
  • 100 deciliter melk
  • 25 deciliter bier
  • 100 gram bloem
  • 6 eetlepels suiker

Bereidingswijze:

Doe de bloem in en kom met de eigelen, melk, het bier en de gesmolten boter. Meng goed tot er geen klontjes meer zijn. Voeg vervolgens 3 eetlepels suiker bij de eiwitten en klop op. Tijdens het opkloppen de andere 3 lepels suiker bijvoegen. Doe het eiwit bij het beslag en bak de wafels ongeveer 5 minuten in een warm ijzer.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s